Continuous-Stamping-Wheel.jpg
Continuous Stamping Wheel

Neskončna štampiljka - Continuous Stamping Wheel

Artikel #: 1004659

Neskončna štampiljka Continuous Stamping Wheel

  • Začetni set vsebuje neskončno štampiljko, črnilo črne barve in vzorec rože Zapeljite vašo neskončno štampiljko in ustvarite edinstvene okvirje in ozadja. Enostavno okrasite vaše strani in kartice. Naredite svoj darilni papir.

  •  Kako nastaviti štampiljke na kolo1. Primite obe strani kolesa in ga povlecite iz prozornega okvirja. Zatem potegnite oranžna gumba, vsakega na svojo stran in vlecite, medtem ko odpirate kolo.2. Izberite vzorec za neskončno štampiljko in pritrdite luknje na koncu vzorca na kavlje v notranjosti kolesa. Ovijte vzorec okoli kolesa in ga pritrdite še na drugi strani.3. Zaprite in zaklenite kolo tako, da potisnete oranžna gumba nazaj proti kolesu. Postavite kolo nazaj v okvir.

  •  Kako vstaviti kartušo s črnilom1. S kartušinim pokrovom na vrhu, vstavite gumbe v ustrezne zareze v prozornem okvirju, dokler ne kliknejo na mesto.2. Odstranite pokrov in obračajte kartušo proti štampiljki, dokler ne klikne na mesto.3. Na okvirju so 3 zareze za prilagajanje položaja kartuše za intenzivnejši ali svetlejši odtis.

  •  Prva uporaba:1. Vaša Neskončna štampiljka je pripravljena za uporabo, vse kar morate storiti, je odstraniti pokrov kartuše in jo obračati proti štampiljki, dokler ne klikne na mesto.2. Primite telo, kot je prikazano in začnite z valjanjem v katero koli smer. Uporabite zareze v okvirju Neskončne štampiljke za pomoč pri poravnavi ponavljajočega vzorca.3. Kako očistiti: Obrnite kartušo stran od vas. Pokrite jo z njenim pokrovom in jo odstranite. Očistite z vodo in milom. Štampiljko odstranite s kolesa, jo poravnano shranite nazaj na prozorno folijo in pospravite.

Številka proizvoda
5568
Številka izdelka
1004659
Mednarodna številka izdelka (EAN)
3359000055686